Weidse Blik

Weidse Blik in Joure is een regionale fourage- en adviesbedrijf. Wij zijn actief in bijna geheel Friesland, behalve de westkant. Verder zijn we ook actief in een deel van Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wij bieden een compleet pakket producten en diensten aan voor de ondernemende veehouders.

Wij richten ons op de advisering en verkoop van mengvoer, bijproducten, grondstoffen voor melkvee, vleesvee, geiten en schapen.
U kunt bij ons terecht voor alle handelsartikelen voor mais- en weidebouw, onder andere kunstmest, maiszaad, graszaad. Verder hebben we verschillende strooisels, kuilplastic en inkuilmiddelen.

Bij het kantoor hebben we een winkel en loods en kunnen wij met heel veel producten uit eigen voorraad onze klanten snel bedienen.
Wij zijn ook verkoper van Pavo, Hedric en Hartog. In onze winkel hebben wij diervoeding en benodigdheden voor huisdieren en hobbydieren, tuinbemesting en bekalking.

Daarnaast levert Weidse Blik adviesdiensten op gebied van o.a. mestplannen, BEX, kringloop, strategisch advies en productierechtenbemiddeling.

Weidse Blik B.V is een zelfstandig dealer van ForFarmers en de partner van de ondernemende veehouder. Een stabiele factor, die continuïteit en vernieuwing biedt:

  • met gedreven mensen die weten waarover ze praten;
  • met accountmanagers waarmee u als ondernemers onder elkaar kunt sparren over uw bedrijfsontwikkeling;
  • met specialisten die u gericht adviseren op (voer)technisch gebied.

Voor u betekent dit persoonlijk contact, specialistische kennis en een kritisch klankbord met oog voor uw rendement.