Mulders Oudenbosch

 

SINDS 1929
Vertrouwen op je ‘boerenverstand’. Niet voor niets een bekende uitspraak. Maar wanneer je twijfelt, helpen wij jou graag verder. We zijn kritisch wanneer het nodig is, goudeerlijk en ‘to the point’. Want ons doel is hetzelfde als die van jou: een blije boer met gezonde dieren. Dat is waar we het iedere dag voor doen.

VOER OP MAAT
Bij Mulders Oudenbosch stellen we zelf onze voeders samen. Recepten zijn tot in detail uitgebalanceerd op basis van wat jouw vee nodig heeft. Ons voer is opgebouwd uit eerlijke en zuivere grondstoffen. Deze samenstellingen zijn constant en transparant. Dit betekent: iedere levering hetzelfde voer. Wat goed is, is goed en jij weet precies wat je jouw vee dagelijks voorschotelt.

BOERENVERSTAND
Vertrouwen op je ‘boerenverstand’. Niet voor niets een bekende uitspraak. Maar wanneer je twijfelt, helpen wij jou verder. We zijn kritisch, eerlijk en recht door zee. Want ons doel is hetzelfde als dat van jou: een tevreden boer met gezonde dieren. Dat is waar we het iedere dag voor doen.

SAMEN STERK
Boeren kennen ons. En wij kennen boeren. En daar maken we handig gebruik van! Als boeren, dierenartsen of loonwerkers elkaar kunnen helpen, brengen wij ze graag in contact. Daar wordt iedereen beter van.  Een krachtig, regionaal netwerk met korte lijnen. Want samen staan we sterk.

JE MOET ZAAIEN OM TE OOGSTEN
Tweederde van je veevoeding bestaat uit ruwvoer. Voor een gezonde veestapel en een hoge melkproductie. Goede grondstoffen en teeltproducten zijn noodzakelijk. Daarom wil je kwaliteit. Mulders Oudenbosch levert en adviseert. Alles voor een succesvolle teelt.